Schrijf je in voor de Tweedehandsspelletjesbeurs op zondag 21 mei 2023

Gepubliceerd op: woensdag 22 februari 2023
Tijdens het evenement 'Peer Speelt' op zondag 21 mei 2023, organiseren we samen met de Peerse Jeugdraad een tweedehandsspelletjesbeurs in Jongerencentrum De Bak. Heb jij gezelschapsspelletjes waar je niets mee doet? Schrijf je dan snel in.

Heb jij gezelschapsspelletjes waar je kinderen te groot voor geworden zijn of waar je niets meer mee doet? Reserveer dan een plekje op de tweedehandsspelletjesbeurs tijdens 'Peer Speelt' op zondag 21 mei. In Jongerencentrum De Bak kan je van 10 tot 17 uur onder leiding van de Jeugdraad je spelletjes verkopen. 

Schrijf je in via onderstaande knop. Je kan 1 of 2 tafels reserveren. Per tafel betaal je 5 euro (incl. 2 drankbonnetjes per tafel).

Opgelet: de tweedehandsbeurs is enkel voor gezelschapsspelletjes (voor kinderen en volwassenen), niet voor speelgoed, computerspellen, ...

Schrijf je in voor de Tweedehandsspelletjesbeurs

Peer Speelt

Op zondag 21 mei 2023 kan je in Peer-centrum terecht voor een gloednieuw evenement: Peer Speelt. De Stad Peer organiseert samen met de Peerse spelontwerper Jason St. Just een heuse gezelschapsspelletjesdag voor jong en oud.

In verschillende horecazaken in het centrum kan je vanaf 10 uur gezelschapsspelletjes spelen, terwijl je geniet van een hapje en/of drankje. De toegang is gratis. Speluitgevers en -ontwerpers voorzien de spelletjes en geven je meer uitleg. Binnenkort kan je hier de lijst van deelnemende horecazaken terugvinden.
Op het Marktplein kan je oude volksspelen uitproberen, verschillende spellenwinkels baten er een standje uit, er zijn demo's en workshops, de Jeugdraad organiseert een tweedehandsspelletjesbeurs in JC De Bak en nog veel meer.