Alle speelplekken in beeld 

Gepubliceerd op: donderdag 11 maart 2021
Speelterreintjes, speelgroene buurtplekken, sportveldjes, speelbossen, … Er zijn heel wat speelplekjes in Peer. Je vindt ze allemaal terug op onze Peerse speelkaart. WINACTIE. In de paasvakantie loopt er ook een winactie, lees snel verder en maak kans op een gezondheidspakket.

We verdelen de speelkaart samen met de paaseditie van het kinder- en tienermagazine ‘Jabbe Dabbe’. Je vindt de kaart binnenkort dus in de boekentas van elk kind dat in Peer naar de lagere school gaat. 

Gaat jouw kind niet in Peer naar school? Of kan je gewoon niet wachten om de speelkaart te ontdekken? Je kan een exemplaar afhalen aan de balie van het Klantencontactcenter in 't Poorthuis, Zuidervest 2a. Of je kan de speelkaart online bekijken via www.peer.be/speelkaart

Vitamine P 

‘Vitamine P’ brengt gezondheid onder de aandacht bij de Perenaar. Het project bestaat uit drie hoofdthema’s: mentale veerkracht, gezonde voeding en beweging. Ook deze speelkaart valt onder dit project. Want spelen is gezond. Kinderen zijn in beweging in de buitenlucht. Ook voor de ouders kan dat gezond zijn. Speel of ravot lekker mee. Of maak een wandelingetje rond de speelplek terwijl jouw kind speelt. 

Speel en win!

Ga met de speelkaart op pad en stuur hiervan een foto naar huisvanhetkind@peer.be. De origineelste foto wint een gezondheidspakket. Veel wandel- en speelplezier! Deze winactie loopt heel de paasvakantie (5-18 april).