Overkop - Pannagoal / opendeurdag Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

In ons OverKop-huis kan je als jongere van 12 tot 25 jaar gewoon binnen en In ons OverKop-huis kan je als jongere van 12 tot 25 jaar gewoon binnen en buiten lopen en allerlei leuke activiteiten doen. Het is een veilige plek waar je ook een luisterend oor vindt en beroep kan doen op professionele therapeutische hulp, zonder een label opgeplakt te krijgen. Hanne, Daan of Daan ontvangen jou hier graag met open armen. Je vindt ons op de 2de verdieping (de zolder) van Jongerencentrum De Bak op woensdag van 12 uur tot 18 uur en vrijdag van 16 uur tot 21 uur.  


Praktische info

Wanneer

Waar

Overkop Peer

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.