Dag van de Jeugdbeweging 2022 Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Vrijdag 21 oktober roepen we alle jongeren op om in hun uniform naar school of werk te trekken!

In de ochtend (7.30 tot 8.30 uur) kunnen de jongeren die in jeugdverenigingstenue naar school vertrekken genieten van een ontbijt in het centrum van elk dorp: Linde, Wauberg, Wijchmaal, Peer-centrum, Kleine-Brogel en Grote-Brogel.
Na school (14 tot 17 uur) wordt de jeugd van Stad Peer uitgenodigd aan de kiosk op de Markt, om zich te amuseren op springkastelen, genieten van muziek en mee te doen aan leuke spelletjes.

Praktische info

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Jongerencentrum De Bak

Contact

Organisatie

Stad Peer

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.