MUILPEER COMEDYNIGHT | Jade Mintjens (try-out)

Jade Mintjens is een ontwapenende jongedame met pit en charme. Sinds haar deelname aan het comedyprogramma 'Voor De Leeuwen' in 2017 verzorgde ze onder andere het voorprogramma van Bart Cannaerts en Xander de Rycke, waarmee ze op de zomerbar van Werchter stond (2020). Jade was één van Michael Van Peels 'Young Ones' (2019) en werd de eerste vrouwelijke finaliste van de Lunatic Comedy Award (2019). Sinds november 2021 is Jade vaste sidekick van
'De Ideale Wereld' op Canvas. Jade brengt haar gitaar en glimlach mee op het podium. Ontdek haar betoverende aaibaarheidsfactor en hou deze jongedame in de gaten!

Met veel trots neemt Jade Mintjens (23) dit jaar de fakkel over van Bert Gabriëls #Eindejaars.

In #Eindejaars (Samen door 2022) neemt ze het publiek mee op een ludieke reis door 2022, zoals zij het heeft beleeft.
In de wereld van vandaag, die steeds meer polariseert, wil Jade duidelijk maken dat we er sámen iets van moeten máken! Om deze boodschap te versterken neemt ze niet alleen haar gitaar mee, maar ook twee muzikanten in de vorm van Remi de Ceuster en Frederik Everaert.Sámen maken deze drie jonge veulens er een grappig, muzikaal en gevarieerd jaaroverzicht van!

PRIJS:
• PRIJS BASIS: € 10,00
• PRIJS PIETERPAS: € 8,00
• PRIJS -26: € 7,00
• PRIJS PIETERPLUSPAS: € 5,00
• PRIJS -18: € 5,00

PROGRAMMA
• 20.00 uur Doors
• 21.00 uur Showtime

MEER INFO
www.jcdebak.be
facebook.com/jcdebak
instagram.com/jcdebak

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 10,00
Pieterpas - 8,00 euro, -26 - 7,00 euro, -18 - 5,00 euro

Waar

Jongerencentrum De Bak

Organisatie

Stad Peer

Tickets

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.