CURSUSAANBOD | DJ'en (Villa Basta)

Laat jouw muzikale kennis botvieren en draai zelf de plaatjes op het volgende familiefeest of fuif! In het DJ-atelier leer je alles over beatmatchen, loops, cue points en steek je zelf een kwalitatieve DJ-set in elkaar. Je instrument is een professionele Pioneer DJ-controller met Serato software, die wij voor jou voorzien!
Inschrijven kan voor 7 oktober door te bellen naar 011 72 77 77 of te mailen naar info@villabasta.be. Je mag ook altijd even binnenspringen bij Villa Basta of de Jeugddienst van Peer.

PRIJS: 105 euro voor studenten en 135 voor niet-studenten. Heb je recht op een verhoogde tegemoetkoming (vb. PieterPLUSpas), dan krijg je 50% korting
op je inschrijvingsgeld.

Cursus gaat door op zaterdag:
Tieners: 10 tot 12 uur (12+)
Jongeren: 10 tot 12 uur (15+)
Volwassenen 10 tot 12 uur (18+)

Naargelang de voorstellen van de deelnemers kan het cursusmoment nog gewijzigd worden.

Praktische info

Wanneer

Waar

Jongerencentrum De Bak

Organisatie

Stad Peer

Tickets

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.