WORKSHOP | Bloederige Nepwonden (Halloween)

Workshop: Bloederige Nepwonden

Bij deze griezelige workshop maken we fake wonden. Ideaal voor Halloween! Je grimeert op je eigen arm, dus het is fijn om daarvoor comfortabele kleding te dragen. In de les zijn attributen zoals glasscherven, nietjes en hechtingsmateriaal aanwezig om je wond nog realistischer te maken. De producten die wij tijdens deze workshop wonden maken gebruiken zijn o.a. Derma Wax, Latex Rubber Milk, Filmbloed, Bloedpasta, Dirtpaste, Crème Make-up, Cleansing lotion, Cleansing Cream, Nepglas, verschillende penselen, poederdons en sponsjes.

Prijs:
- Prijs basis: €10
- Prijs pieterpas: €8
- Prijs -26: €5
- Prijs pieterpasplus: €5
- Prijs -18: €5

MEER INFO:
www.jcdebak.be

Praktische info

Wanneer

Waar

Jongerencentrum De Bak

Organisatie

Jongerencentrum De Bak

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.