BAKVIS WORKSHOP | Beeldatelier: Pop art Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Laat je inspireren door de kleurrijke popart van Andy Warhol of Roy Liechtenstein. Een contrastrijke foto tover je met mechanische druktechnieken zoals zeefdruk om in een kunstwerk à la Warhol of Liechtenstein. Tijdens deze workshop geef je je eigen hedendaagse invulling aan deze kunststroming van de jaren '50.

MEER INFO:
www.jcdebak.be

Praktische info

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Jongerencentrum De Bak

Organisatie

Jongerencentrum De Bak

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.