Jeugdraad Peer presenteert: De Grote Closetsale

Wat: We organiseren een Closet Sale in het jongerencentrum, waar deelnemers kleren, accessoires, … kunnen verkopen voor een klein prijsje. Wat is het doel of het nut van zo'n Closet Sale? Het hergebruiken van kleren wordt steeds populairder, denk maar aan vintage winkels of de alom bekende applicatie Vinted. Het geeft een tweede leven aan je kleren, wat bijdraagt tot het verhelpen van de klimaatopwarming van de aarde, want waarom zou je kleren blijven kopen of produceren, terwijl je veel stukken ook nog een tweede leven kan geven? Daarbij kan je er ook nog eens een centje aan verdienen.

Wie: Iedereen die kleren/accessoires/schoenen/… in zijn kast heeft liggen die er zelden tot nooit meer uitkomen, maar nog steeds in goede staat zijn. Die stukken verdienen ook een tweede leven en horen dus misschien beter thuis bij iemand die ze echt kan/zal gebruiken.

MEER INFO:
www.jcdebak.be

Praktische info

Wanneer

Waar

Jongerencentrum De Bak

Organisatie

Jongerencentrum De Bak

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.