Meerdaagse vakantieworkshop – Media Redactiekamp: Maak een festivalreportage!

Een redactieploeg, werkelijk élk festival heeft het. Tijdens deze workshops leer je interviews afnemen en krijg je de basics van fotografie en video onder de knie. Tijdens het festival neem je interviews af van artiesten en bezoekers, maak je foto's en werk je aan de aftermovie.

Een jonge groep reporters gaat samen met een videoreporter van Villa Basta verslaggeving doen rond het festival. Op voorhand komen ze bij elkaar tijdens redactievergaderingen en beslissen ze waarover ze reportages gaan maken, maken ze reportages over de opbouw van het festival en interviewen ze een aantal artiesten. Tijdens het festival vormen ze een redactieploeg die op het terrein verslaggeving doet en artiesten gaat interviewen. Dit jaar zal het stadsfestival van Peer niet doorgaan en zal bijgevolg de praktijkoefening op een later moment worden gepland.

Dit allemaal voor een prijs van 25 euro per dag exclusief materiaal. Inschrijven kan via een mailtje naar info@villabasta.be.

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 25,00

Waar

Jongerencentrum De Bak

Organisatie

Jongerencentrum De Bak

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.