Geannuleerd. BAKVIS WORKSHOP | Muziek producen Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Hiphop, techno, house, electro,… allemaal zijn ze afhankelijk van een topproducer die de track bedenkt en maakt!

In het Produce-atelier leer je zelf hoe je een track van a tot z in elkaar steekt; van drums programmeren, je eigen synthesizers maken tot het afmixen van je eigen nummer. We werken hiervoor met Ableton software die ook gebruikt wordt door de beste producers in de scene. Je brengt je eigen laptop mee of wij voorzien er eentje.

Wij zijn alvast benieuwd naar de volgende nummer 1-hit die door onze studio speakers zal knallen!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische info

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Jongerencentrum De Bak

Organisatie

Jongerencentrum De Bak

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.