BAKVIS WORKSHOP | Smartphone fotografie Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Met een goeie smartphone en een handige Instagram-filter maak je prachtige foto's. Maar geef toe: als je écht alles uit je foto's wil halen, dan moet je leren werken met the real thing.

In het Foto-atelier combineer je techniek, compositie en belichting tot prachtige resultaten. We gaan, gewapend met je eigen smartphone aan de slag. We leren alles over diafragma, sluitertijd en ISO, en bewerken foto's met verschillende apps op je smartphone.

Word jij onze nieuwe huisfotograaf?

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische info

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Jongerencentrum De Bak

Organisatie

Jongerencentrum De Bak

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.