Workshop: Ecosysteem bouwen - plantenasiel Hasselt

Planten en glas zijn een betoverende combinatie. Het glas versterkt het frisse groen van de planten waardoor deze nog meer opvallen. Niet gek dat je bij vrijwel iedere plantenliefhebber thuis een plantenterrarium vindt. Dit is een afgesloten glazen fles of pot met miniplantjes erin.

Juist als je van planten houdt, maar niet zo'n groene vingers hebt, is een afgesloten terrarium de perfecte match. Daarnaast mag je een eigen plant meenemen die wat liefde en verzorging nodig heeft. Het Plantenasiel Hasselt bezorgt je plant een nieuw leven door jou tips en tricks te geven.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische info

Wanneer

Waar

Jongerencentrum De Bak

Organisatie

Jongerencentrum De Bak
  • Logo plantenasiel (Logo plantenasiel) ©Logo plantenasiel

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.