Geannuleerd. BAKVIS WORKSHOP | Hate speech poetry Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Haters gonna hate, maar wij maken er poëzie van. Iedereen kent wel de negatieve en ongepaste comments bij artikels op HBVL of op andere sociale media. Achter een scherm durven mensen vaak hard zijn voor elkaar. In deze negatieve of gemene berichten zoeken we naar een poëtische boodschap. Dit door de berichten uit te printen en met een stift te manipuleren. Het resultaat is een stiftgedicht waarbij de negativiteit van de oorspronkelijke schrijver een nieuwe betekenisvollere boodschap krijgt.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische info

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Jongerencentrum De Bak

Organisatie

Jongerencentrum De Bak

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.