Creatieve fotografie met Hanne Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Ben jij tussen 12 en 16 jaar en gebeten door fotografie ? Of ben je gewoon heel graag creatief bezig en wil je graag nieuwe manieren om beelden te maken ontdekken? Neem dan deel aan deze 10-delige cursus creatieve fotografie voor jongeren. In 10 lessen ontdekken we samen op een creatieve en speelse manier hoe jij het meeste uit jouw digitale spiegelreflex camera haalt ??
?????? ?????????? ?????????????????????????? ?????????????? ???? ?????????????????????????? ???????????? ???? ??????????????.
Als je niet goed weet wat hiermee bedoeld wordt, kan je contact opnemen met Hanne Kelchtermans.


+32 0494 48 42 51 of hanne@hannekelchtermans.be.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische info

Wanneer

Waar

Jongerencentrum De Bak

Organisatie

Jongerencentrum De Bak

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.